Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Sees. Coffee & Conceptstore: Hotspot Gijsbrecht Hilversum

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Wij liepen binnen bij Sees. Coffee & Conceptstore en wilden nooit meer weg.

sees

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

sees

(Foto: Bob Awick)

Gezellige buurvrouw

Koffie met havermelk, de mooiste cadeaus, zelfgemaakt (vegan) gebak, een kinderhoek met leesboekjes en een treinbaan, overheerlijk ontbijt, fijne lunch, een rustig werkplekje, een tosti met pindakaas en banaan voor een hongerig kind: Sees (dat spreek je letterlijk uit als sees) heeft het allemaal. Sees is die gezellige buurvrouw waar je met vriendinnen of vrienden koffie gaat drinken als je de kinderen naar school hebt gebracht. Vergat je te ontbijten, dan neem je lekker yoghurt met granola en vers fruit of bananenbrood of – kan jou het schelen – je gaat voor een verslavend lekkere, versgebakken cinnamon roll.

Een gezellige vereniging

Sees heeft het hippe van wereldsteden als Amsterdam en Antwerpen en het gezellige van de Gijsbrecht knap verenigd in één conceptstore. Eigenaresse Jamie (geboren en getogen in België) en haar man Monty (Amsterdammer in hart en nieren) zijn geknipt voor dit concept: Monty is een echte horecaman (en ongelofelijk handig), terwijl Jamie het heerlijk vindt om op jacht te gaan naar de leukste producten.

sees

(Foto: Bob Awick)

Today’s good mood

Dat kan ze trouwens zó goed, dat je hier altijd slaagt voor een goed cadeau, groot of klein. Handgemaakte sieraden van Studio MHL, cadeautjes van Wouf, huisparfums van Marie-Stella-Maris, geweldige leren tassen of zo’n waanzinnige handgemaakte steigerhouten ‘tegel’ van StigerWoods voor in de woonkeuken; het is maar een greep uit de inspirerende en steeds wisselende Sees-collectie. Today’s good mood is sponsored by Sees, zegt de pay-off. En zo is het!

 

Hier vind je meer over Sees. Coffee & Conceptstore:

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, Hilversum
Telefoon: 035-7854789
www.seesconceptstore.nl
@sees_coffee_conceptstore

10 oktober 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.