Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

SartoriaFashion: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. In het Arsenaal ontdekten wij de herenmodezaak SartoriaFashion.

by john/studio kleinsman/Sartoria

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

sartoria

sartoria

(Foto: Bob Awick)

Moderne man

Verscholen in Het Arsenaal-Oud Molen ligt de stijlvolle, gespecialiseerde herenmodewinkel SartoriaFashion. Een ‘destination store’ – maar ook winkel waar je nieuwsgierig binnenstapt omdat je er toevallig langsloopt. Desondanks wisten eigenaren Günther en Roger twintig jaar geleden meteen: hier horen wij thuis. Hun eigenzinnige en smaakvolle collectie, een divers en high-end aanbod voor de moderne man, is hier volledig op z’n plek.

Onmiskenbare Italiaanse stijl

Dankzij hun ongelofelijke vakkennis en onnavolgbaar grote passie voor mode signaleerden de twee al zo’n tien jaar geleden dat de herenmode een verschuiving doormaakte van traditioneel en formeel naar business casual. Zij sprongen daar meteen op in met hun collectie en liepen zo behoorlijk voor de muziek uit. Dat wordt gewaardeerd door hun uitgebreide klantenbestand, die er komt voor de geweldige collectie met die onmiskenbare Italiaanse stijl, maar ook een beetje om te worden ‘opgevoed’. Je kunt als man nou eenmaal niet overal verstand van hebben.

sartoria

(Foto: Bob Awick)

Maatwerkdag

De unieke combinatie van een inspirerende locatie, eersteklas service, enorme know-how en prettige sfeer maakt van Sartoria een winkel waar mannen zich erg op hun gemak voelen. Je kunt er terecht voor zowel een geklede als casual garderobe – inclusief schoenen – van merken die ertoe doen, zoals Santoni, Jacob Cohen, Boglioli, C.P. Company, Stone Island, Fay, Herno, Hogan en Aspesi. Een pak op maat laten maken kan ook; eens in de zoveel tijd is er een speciale maatwerkdag. Ook zo prettig: bij het Arsenaal kun je gratis parkeren.

 

 

Hier vind je meer over SartoriaFashion:

Kooltjesbuurt 1, Naarden-Vesting
Telefoon: 035-5424040
www.sartoriafashion.nl
@sartoria_fashion_naarden

29 juli 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.