Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

SartoriaFashion Donna: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt.  ‘De perfecte damesmodezaak’ was het idee voor SartoriaFashion Donna in het Arsenaal en dat is zeker gelukt.

by john/studio kleinsman/Sartoria

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

sartoria vrouw

satoria

(Foto: Bob Awick)

Een vrouwenversie

‘Wij willen ook zo’n winkel.’ Günther en Roger van herenmodezaak SartoriaFashion hoorden het de vrouwen van hun klanten vaak uitroepen. De twee begonnen te fantaseren over een vrouwenversie van hun winkel. Ze hadden er zelfs al iemand voor op het oog: goede vriendin Michelle, die minstens zo gepassioneerd en vakkundig is als zijzelf.

24 uur

Met elkaar hadden ze het regelmatig over de ‘perfecte damesmodezaak’. Zo’n winkel met precies het goede jurkje, de goede sneakers, de goede blouse. Waar je terechtkunt voor een stijlvolle collectie, geweldige kwaliteit, het juiste advies. Zo’n winkel waarvan je weet: hier maak ik de beste keuze. Toen er drie jaar na opening van de herenmodezaak een ruimte in het Arsenaal vrijkwam, zo goed als om de hoek, hadden ze 24 uur om te beslissen. Het werd een ‘ja’ en SartoriaFashion Donna was een feit.

sartoria

(Foto: Bob Awick)

De leukste vrouwen

“We willen onze klanten echt wat kunnen bieden en elke keer verrassen met een mooie collectie. Met luxe merken als Etro, Xirena, Ulla Johnson, Tod’s, Hogan en GGDB. Anders dan bij anderen, en met een mooie prijsopbouw,” legt Michelle uit. Ze is ervan overtuigd dat zij en haar collega’s de leukste vrouwen van Nederland als klant hebben. “Als ze hier dan gewinkeld hebben en weggaan, zeggen ze heel vaak: ‘Ik houd jullie geheim hoor!’ Dat vinden wij erg grappig. Een beetje geheim mag best, zolang ze het maar wel van de daken schreeuwen!”

 

 

Hier vind je meer over SartoriaFashion Donna:

Kooltjesbuurt 1, Naarden-Vesting
Telefoon: 035-6781028
www.sartoriafashion.nl
@sartoria_fashion_naarden

 

29 juli 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.