Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Reinhard Frans: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Welkom op de Naarderstraat. We gingen langs bij Reinhard Frans, waar wij ontdekten: ‘Wie de schoen past, trekke hem aan’.

reinhard frans

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

Reinhard frans

Richard (Foto: Bob Awick)

Hoogwaardige kwaliteit

Het is bij ons Gooiers heel simpel: we zijn wel goed, maar niet gek. Dus als wij handgemaakte herenschoenen kunnen dragen, desgewenst zelfs op maat gemaakt, van de beste kwaliteit leer en met de meest comfortabele leest, dan is de keuze snel gemaakt. Door alle tussenlagen in de productieketen uit te sluiten, maakt Reinhard Frans hoogwaardige kwaliteit toegankelijk. Vanuit het eigen atelier worden de handgemaakte schoenen in eigen stores door heel Nederland en België verkocht.

Nooit meer anders

Richard “ik heb meer schoenen dan mijn vrouw” Hein, die de vestiging in Laren bestiert, raakt over het concept niet uitgesproken. “Door het toegankelijke customization-programma kunnen we ieders wensen vervullen. Omdat we alle werkzaamheden in eigen beheer doen, kunnen we speciale paren produceren en hoeven we geen onnodige kosten te maken.” Op kwaliteit wordt niet bezuinigd; Reinhard Frans werkt met Europese leerlooierijen en ambachtelijke schoenmakers die uitsluitend de beste huiden en materialen gebruiken. “Maar eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren,” weet Richard inmiddels. Want wie eenmaal een schoen geprobeerd heeft, wil nooit meer anders.

Reinhard frans

(Foto: Bob Awick)

Vegan schoen

Trots toont hij een nieuwe en werkelijk superlichte all weather schoen met een vrijwel onzichtbare rubberen zool. “Reinhard Frans is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe materialen. Nu zijn ze bijvoorbeeld een vegan schoen aan het testen. Dat is zo leuk: onze range is van heel traditioneel klassiek tot een moderne schoen. Zo wordt iedereen hier op z’n wenken bediend.”

 

 

 

 

Hier vind je meer over Reinhard Frans:

Naarderstraat 10, Laren
Telefoon: 035-5446952
www.reinhardfrans.com
@reinhard_frans

18 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.