Nieuws, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Proluca Interiors: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Welkom op de Naarderstraat! We namen een kijkje bij Proluca Interiors en spraken de sympathieke Brigitte Hamers.

proluca interiors

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

proluca

Brigitte (Foto: Bob Awick)

Schot in de roos

Brigitte Hamers was vroeger altijd degene die het gezamenlijke cadeau uitkoos: dan wisten ze zeker dat het een schot in de roos was. Eigenlijk is dat nog steeds zo, maar nu doet ze het voor haar werk. Eigenlijk had Brigitte nooit de ambitie om een winkel te beginnen; ze had het met haar designstudio en interieurprojecten al druk genoeg. “Dan denk ik: hoe is het ook alweer begonnen?”

Échte etalage

Als interior designer heeft Brigitte een heel specifieke stijl en visie ontwikkeld, en haar eindeloze zoektocht naar die juiste meubels en accessoires leidde tot een uitgelezen selectie van haar ‘favorites’, met merken als Missoni Home, Baxter Italy, Arte, Élitis, Baobab, Porta Romana, Linteloo en Giobagnara. Dus begon ze een web boutique vol high-end producten; iets dat nog niet bestond. Na verloop van tijd kreeg Brigitte steeds meer zin om dan ook een échte etalage te maken: en zo begon ze met haar winkel aan de Naarderstraat. “Hier kunnen klanten bovendien komen voelen, passen en uitproberen.”

proluca

(Foto: Bob Awick)

Snoepwinkel

Het is een one stop shop: je kunt je hele huis inrichten met wat je hier ziet. En als je er niet uitkomt, krijg je advies van de interieurspecialisten of van Brigitte zelf. Als ze er is; haar design projecten in heel Europa gaan gewoon door. Toch komt ze zo vaak als ze kan in haar winkel: “Het is hier net een snoepwinkel. Overal waar ik kijk, zie ik spullen die ik mooi vind.”

 

 

 

 

Hier vind je meer over Proluca Interiors:

Naarderstraat 30, Laren
Telefoon: 035-303 9468
www.prolucainteriors.com
@prolucainteriors

18 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.