Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Power Flower: Huizerweg Hotspot

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Power Flower is niet te missen op de Huizerweg, de prachtige bloemenzee lokt ons meteen naar binnen!

Power Flower

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

powerflower

Denise (Foto: Bob Awick)

Bloemenpracht

Wie langs het bekende Huizerwegse rijtje loopt, zal het niet ontgaan, de enorme bloemen-, planten- en pottenzee vóór Power Flower. Wat uitgestald staat, trekt je steevast de winkel in en dat is maar goed ook, want er is binnen nog veel meer te zien en beleven. Allereerst de overweldigende en kleurrijke bloemenpracht. Je komt hier bijvoorbeeld voor de fameuze ‘plukboeketten’, waarvoor eigenaresse Denise altijd bijzondere bloemsoorten inkoopt. Of voor de kleine koffieboeketjes in een van die prachtige vaasjes. En al helemaal voor rouw- en trouwwerk, want daar zijn de bloemisten bij Power Flower expert in.

Passende vaas

Naast bloemen en planten staat er in de winkel een indrukwekkend scala aan de fraaiste potten en vazen. Het is een stokpaardje van Denise, die een neus heeft voor mooie merken. Bijvoorbeeld Ecri Living uit Katwijk, een Nederlands familiebedrijf dat waanzinnige (100% waterdichte!) potten van klei maakt. Plus prachtige vazen en handgeblazen glaswerk van Fidrio, Dutz en Bombyxx, ook weer Nederlandse bedrijven. Er is hier, kortom, echt altijd een passende vaas of geschikte pot te vinden; wát je ook nodig hebt.

powerflower

(Foto: Bob Awick)

Interieurbeplanting

Verder heeft Power Flower kaarsen in overvloed, zoals de ‘kaarsen van Amerpoort’, handgemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Kom je er zelf thuis niet uit welke potten, vazen of planten nou goed passen? Neem dan wat foto’s van je interieur mee, of haal Denise gewoon naar je huis. Zij heeft een goed oog voor interieurbeplanting, ziet wat leuk staat, weet wat kan en helpt graag mee de woning te ‘vergroenen en verbloemen’.

 

 

 

Hier vind je meer over Power Flower:

Huizerweg 122, Bussum
Telefoon: 035-6315950
@power_flower_bussum

30 januari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.