Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Peter Koldeweij: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en nu, in ons vijfentwintigste nummer, zetten we die gezellige winkelstraat in Bussum weer in de spotlight. Nu samen met ‘zusje’ de Herenstraat: want je loop immers zó de hoek om en die twee horen absoluut bij elkaar! Struinen door hippe kledingboetiekjes, fijne cadeauwinkels waar je altijd slaagt, en advies krijgen bij de verschillende interieurzaken: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij Peter Koldeweij Interieur en Architectuur.

 

Peter Koldeweij

 

Peter Koldeweij

Peter (Foto: Bob Awick)

Elegant en tijdloos

Al 36 jaar weten klanten uit binnen- en buitenland de sfeervolle showroom van Peter Koldeweij, op de hoek Spiegelstraat/Nassaupark, te vinden. Hier krijg je een goed beeld van de elegante en tijdloze interieurs die door het bedrijf worden gerealiseerd. Maar hoe groot de showroom ook is, hier wordt slechts een fractie getoond van de mogelijkheden die Koldeweij te bieden heeft. Dat zijn er nogal wat.

Binnenhuisarchitectuur

Klanten komen er voor verbouwplannen, voor inrichting, kastenmaatwerk en stoffering; met keuze uit een zeer grote collectie stoffen van high-end fabrikanten. De expertise op het gebied van binnenhuisarchitectuur is van generatie op generatie doorgegeven binnen het familiebedrijf. De eerste Koldeweij begon 130 jaar geleden in Amsterdam en inmiddels is de vierde generatie toegetreden tot het team: dochter Hester is minstens zo bevlogen als haar ouders.

Peter Koldeweij

(Foto: Bob Awick)

Thuis

Iedere klant werkt samen met één of meerdere leden uit het vakbekwame team aan een interieur dat voldoet aan alle wensen en behoeften. Door te kijken naar de grote lijnen en de opstelling van de meubels slaagt het team er altijd in het beste uit de ruimte te halen. Maar ze staan vooral bekend om de kleuren die gebruikt worden; deze zijn subtiel op elkaar afgestemd. Wat ze ook doen: het resultaat is zonder uitzondering een uniek en sfeervol ‘thuis’.

 

 

 

 

Hier vind je meer over Peter Koldeweij:

Spiegelstraat 13-15, Bussum
Telefoon: 035-6934230
www.peterkoldeweij.nl
@peterkoldeweij

12 februari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.