Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Peetz: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Eén van onze vondsten is Peetz!

Peetz

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

peetz

Petra van Peetz (Foto: Bob Awick)

Lastig kiezen

Het is een uitdaging om de juiste bewoordingen te vinden voor de collectie van Peetz, maar we doen een poging. Stoer, maar toch heel vrouwelijk. Een tikkeltje bohemian. Origineel en onderscheidend. En altijd van een mooie kwaliteit. De winkel is misschien niet groot, maar er hangt verrassend veel. Als je denkt dat je alles hebt gezien, kom je toch weer iets nieuws tegen in het rek. En het is lastig kiezen…

Eén exemplaar

Wat echt kenmerkend is aan Peetz is dat je hier items scoort die je niet snel ergens anders vindt. Dat is dan ook meteen de grootste motivatie van Petra; zodra het te commercieel wordt, stopt ze met het betreffende merk. Dus vinden we hier gave labels als NKN Nekane, Sixty Days, Maison Hotel, Iconic27, Pahiesa en One Season en nog veel meer. Bovendien heeft ze van elke maat maar één exemplaar. Bij Peetz draait het duidelijk niet alleen om de collectie, maar ook heel erg om de authentieke Petra zelf.

peetz

(Foto: Bob Awick)

Buitenland

Zij gaat na zeven jaar nog steeds elke dag met enorm veel plezier naar haar winkel, en dat voel je aan alles. Dus komen er klanten uit het hele land en zelfs uit het buitenland. Die raken vaak per ongeluk verzeild in haar winkel als ze eens in de vestingstad op bezoek zijn en komen vervolgens altijd terug, of ze laten op afstand setjes maken die Petra graag opstuurt. Wij kunnen er gelukkig zomaar even langsgaan; het is immers om de hoek!

 

Hier vind je meer over Peetz:

Marktstraat 9, Naarden-Vesting
Telefoon: 06-51230643
www.peetzboutique.com
@peetz_

12 augustus 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.