Food & Drinks, Nieuws

Gooisch Lekkers: Passionata in Naarden-Vesting

Chantal is met haar Passionata voor ons geen onbekende: in de wintereditie van Gooische TamTam 2019/2020 kwam zij voor de derde keer terecht in de rubriek Hotspots. En reken maar dat dat terecht is. De winkel van Chantal, vol zelfgemaakte mediterrane heerlijkheden – met af en toe een uitstapje naar het Midden-Oosten – is een feestje voor alle zintuigen. Het ruikt er zalig, het ziet er prachtig uit en van de vrolijke Spaans-Cubaanse deuntjes krijg je vanzelf nog meer trek. Geen punt, want er valt genoeg te kiezen.

Libanese parelcouscous

Je kunt hier al die geweldige gerechten afhalen, je kunt er een broodje komen eten of je huurt Chantal in voor de catering; het kan allemaal. Naast al de heerlijkheden uit haar keuken – hadden we het al over de Libanese parelcouscous gehad? – vind je bij Passionata ook bijzondere bijproducten. Mooie Amarone wijnen bijvoorbeeld en prachtige balsamico’s, soms wel vijftien jaar oud. Heerlijk in de jus van je eendenborst, of een klein scheutje door je vanille-ijs, leren we van Chantal.

Hemelse tonijnsalade

Hoewel ze altijd blijft vernieuwen, zijn er evengoed evergreens. Haar hemelse tonijnsalade bijvoorbeeld, maar ook het carpacciobroodje. Dat laatste wilde Chantal eigenlijk van de kaart halen, omdat je het op zoveel plekken tegenkomt. Maar er werd gesmeekt en zelfs geëist, en ach, dan is ze de kwaadste niet.

Passionata, Marktstraat 31, Naarden-Vesting. Telefoon: 035-6782416. www.passionata-naarden.nl

14 februari 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.