Food & Drinks, Gezondheid, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Organic: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Welkom op de Naarderstraat! We vinden er heerlijke winkels, fijne horeca en… een supermarkt. En niet zomaar eentje. Op avontuur bij Organic Food for you.

organic

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

organic

Job en Daan (Foto: Bob Awick)

Even wennen

Voor ons persoonlijk was Organic wel de grootste vondst op de Naarderstraat. Natuurlijk kenden we de winkel daar op de hoek, maar het werd tijd om er eens binnen te lopen. En zo ontdekten we een plek met de meest biologische, lekkere en verse producten gewoon onder handbereik. In 2008 landde de winkel in Laren, en het publiek moest ‘even wennen’, maar tegenwoordig is het een komen en gaan van zowel jong als oud. “Mensen moeten het je ook een beetje gunnen,” weet bedrijfsleider Daan, die hier al jaren woont. Maar als klanten eenmaal de producten ontdekken – geweldige kwaliteit, gezond én vooral lekker – en de service – ouderwets goed – dan komen ze graag terug.

Start-ups

Het biodynamische geitenwollensokken sfeertje is allang verdwenen bij de bewuste consument, die bovendien heeft gemerkt dat de smaak gewoon beter is. Dagelijks wordt er bij Organic vers brood verkocht van het Vlaamsch Broodhuys, die er een shop-in-shop heeft. En verder kun je voor alle boodschappen terecht. Vlees, vis, brood, wijn en heerlijke nieuwe producten. “We werken veel met start-ups,” vertelt eigenaar Job. Dat brengt ook veel dynamiek in de winkel.”

organic

(Foto: Bob Awick)

Gimber

Het drankje Gimber, dat nu bij iedereen in de koelkast staat, stond als eerste bij Organic: “We kochten meteen de hele kofferbak leeg.” En er is meer: worsten van Brand & Levie, gerookte vis van Frank’s Smokehouse, noten van Gotjé… En alles even lekker. Ook zo leuk: bij elke 15 euro krijg je een stempel en bij een volle stempelkaart een tas vol lekkere spullen. Wij zijn fan!

 

 

 

Hier vind je meer over Organic Food for you:

Naarderstraat 34, Laren
Telefoon: 035-5336300
www.organicfoodforyou.nl
@organicfoodforyou

19 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.