Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

OLALA Chocola: Hotspot Gijsbrecht

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Wij gingen even proeven bij OLALA Chocola!

olala

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

OLALA

(Foto: Bob Awick)

Chocolade-atelier

Stel, je zit in de IT en in de kinderopvang en je wilt iets anders. Je vraagt elkaar: ‘Wat maakt ons nou echt blij?’ De Hilversumse Sander en Berdien wisten: ‘Chocolade.’ Want wie wordt daar nou níet vrolijk van? Het chocolade-atelier van dit koppel is pas sinds kort geopend, maar van meet af aan een enorme aanwinst op de Gijsbrecht. Dankzij de soft franchise-formule van OLALA Chocola ligt vast dat er met eerlijke en duurzame grondstoffen van hoge kwaliteit gewerkt wordt, maar verder hebben de twee veel vrijheid.

Misdadig lekker

Met de Belgische chocolade maken Berdien en Sander eigenhandig de mooiste en lekkerste creaties. Een chocolade pump of tasje, een chocolade boeketje met gekleurde chocolade bloemetjes, chocolade kinderlollies, een chocolade gereedschapskistje met inhoud, chocolade eikeltjes en egeltjes, een zakje chocolade formule 1-autootjes; je kunt het zo gek niet verzinnen of je vindt het hier. Verzin je het zelf nóg gekker, dan proberen ze het voor je te maken. Misdadig lekker zijn de vegan chocolade brokken met bijvoorbeeld vijgen of met cranberries. En wie de ambachtelijke pindarotsjes met zelf gebrande noten eenmaal ontdekt, is reddeloos verloren.

OLALA

(Foto: Bob Awick)

Workshops en kinderpartijtjes

Alles is open, dus je ziet met eigen ogen hoe het aanbod wordt gemaakt. En, desgewenst, gepersonaliseerd. Een chocolade champagnefles met de naam van de jarige bijvoorbeeld. Of bonbons met het logo van je bedrijf; het kan allemaal. Ook voor workshops en kinderpartijtjes kun je bij OLALA Chocola terecht. Ondertussen denkt Sander aan proeverijen, en is Berdien druk met nieuwe smaken; beiden bruisen ze van de ideeën. Daar worden ook wij heel blij van!

 

Hier vind je meer over OLALA Chocola:

Gijsbrecht van Amstelstraat 161, Hilversum
Telefoon: 035-3031373
www.olalachocola.nl
@olalachocolahilversum

15 oktober 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.