Agenda, Nieuws

Nieuwe fietsbrochure Gooi & Vechtstreek

Pluktuinen, kasteeltuinen, buitenplaatsparken, beeldentuinen, kwekerijen en biologische tuinderijen: ze komen allemaal voorbij in de nieuwe en kleurrijke fietsbrochure van Toerisme Gooi & Vecht. De gids beschrijft vier groene fietsroutes: ‘Groene geheimen in en rond Hilversum’, ‘Tuinen en parken langs Vecht en Plassen’, ‘Buitenplaatsparken en tuinen in de Stichse Vecht’ en ‘Boerenlandroute door het Groene Hart’. De informatie is interessant en inspirerend voor zowel inwoners van de regio als dagjesmensen en toeristen.

fietsbrochure

Fietsen met een Vechtdeskundige

Op zaterdag 10 en vrijdag 16 juni is er een fietstocht onder leiding van de samenstelster van de routes en Vechtdeskundige Juliette Jonker-Duijnstee. Gezamenlijk wordt dan route 3 gefietst. De start is om 10 uur bij het Vechtstreekmuseum in Maarssen. De kosten voor deze tocht zijn € 12,50  per persoon, en dat is inclusief koffie of thee bij het Vechtstreekmuseum en de fietsgids met 4 complete routes. Opgeven kan hier.

De brochure

De brochure van 40 pagina’s biedt ook een helder overzicht met de aanbevolen horeca-adressen langs de route, fiets-oplaadpunten en adressen voor fietsverhuur. Ook staan er duidelijke plattegronden in de gids. De fietsbrochure is verkrijgbaar bij VVV’s in de regio. Kijk voor adressen op www.vvvgooivecht.nl.

 

 

18 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.