Food & Drinks, Nieuws

MOUT: terras hotspot in Hilversum

Twee jaar geleden opende MOUT in Hilversum haar deuren, maar het lijkt alsof het nooit anders is geweest op het Marktplein. Een heuse foodhall in het Gooi, die kenden we nog niet. Zeven verschillende keukens, grote lange tafels, bij elkaar aanschuiven – in bijvoorbeeld Portugal is dit de normaalste zaak van de wereld, maar hier moesten we dan even wennen aan zo’n grootstedelijk concept. Gelukkig passen we ons razendsnel aan en ‘sharing’ is bovendien helemaal van deze tijd.

Drie terrassen

MOUT heeft eigenlijk drie terrassen en die hebben allemaal een eigen sfeer. Op het terras aan de voorkant staan bijvoorbeeld wat kleinere tafels met bankjes, aan de zijkant vindt je gezellige bistrotafeltjes en vijf meter lange houten tafels en het achterterras is weer wat strakker. Maar eigenlijk maakt het helemaal niet uit waar je zit, als je het maar gezellig hebt.

Toegankelijk

In MOUT zorgen diverse kleine ondernemers met hun eigen keuken voor de lekkerste hapjes. Het is maar net waar je zin in hebt: Italiaans, Vietnamees, vis, vlees, een (vegan) salade en sushi, het is er allemaal. Evenals bitterballen, vraag dat maar aan burgemeester Broertjes. Jerry de Vries, de eigenaar van MOUT kijkt tevreden rond. “We vinden het belangrijk om werkelijk voor iedereen toegankelijk te zijn. MOUT is geschikt voor alle momenten en voor alle doelen. Een vergadering of een date, een familie-etentje of een zakenlunch: je bent van harte welkom. En dan het liefst op een van die fijne terrassen natuurlijk.”

Foodhall & Brouwerijcafé MOUT, Marktplein 1, Hilversum. info@mouthilversum.nl.  www.mouthilversum.nl

 

21 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.