Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: Matchlaren

Matchlaren Laren

Foto: Willemijn van der Eijk

Al in 1993 begonnen Rob en Henny Poelman de kledingzaak Match Sport in Laren – toen nog uitsluitend gericht op fashionable sportkleding. Inmiddels kun je bij Matchlaren ook terecht voor casual en semi-zakelijke fashion; als vrouw én als man.

De winkel past hierdoor eigenlijk in geen enkel plaatje. Indrukwekkend is de enorme luxury ski-collectie, waarvoor men vanuit de hele regio hier naar binnen wandelt. Toffe merken; Frauenschuh, Bogner, Goldbergh en Peak Performance, bijvoorbeeld. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar de belangrijkste reden om naar Matchlaren te gaan, is het team. Want wát word je hier fijn geholpen.

Matchlaren Laren

Foto: Willemijn van der Eijk

Tips van klanten

Vrijwel iedereen is stylist, adviseert en voegt iets toe. Toch is de sfeer heel ongedwongen. Je komt er voor inspiratie en soms om even te vertellen wat voor goed merk je tijdens je vakantie hebt ontdekt: De medewerkers staan altijd open voor leuke tips van de klanten.

Uniek zijn

Daan Thijssen werkt al sinds jaar en dag bij Matchlaren en is trots op de vaste klantenkring. “Mensen lopen hier regelmatig binnen omdat ze nét even iets anders willen. Daarom blijven we vernieuwen en verrassen, zonder de basis uit het oog te verliezen.” Zijn collega Maartje Wolterinck kan dat beamen: “We hebben diverse unieke merken die je niet vindt in de regio, en soms vrijwel nergens. Daar doen we echt ons best voor. Ook daarmee willen we graag uniek zijn.” En dat is Matchlaren, in elk opzicht.

 

Matchlaren, Brink 11-13-15, Laren. Telefoon: 035-5312715. www.matchlaren.nl

 

16 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.