Nieuws, Wonen & Lifestyle

MAT.store: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van conceptstore tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. Een van de geweldige hotspots is het domein van Anna en Maud. Welkom bij MAT.store!

 

 Best friends

Eigenaresses Maud en Anne. (Foto: Bob Awick)

Stel je hebt een superhippe beste vriendin die ongelofelijk goed weet wat jou perfect staat. En dan heb je er nog een, die jouw kapsel precies zo kan verzorgen dat iedereen vraagt waar je naar de kapper bent geweest. Dat klinkt als een utopie, maar ze bestaan echt en je vindt ze in MAT.store. Maud (de kapster) en Anne (van de kleding) vonden elkaar vier jaar geleden in de straat, waar de een in een kapsalon werkte en de ander in een kledingzaak.

 

Mode en haar

In hun eigen MAT.store combineren Maud en Anna hun passie voor mode en complete looks, en dat is een superslimme zet. Want je kunt nog zo’n gezellige outfit dragen, als je haar er niet uitziet, ben je nergens. En zit je haar goed, maar sla je met je kleding de plank finaal mis, dan is dat kapsel de welbekende vlag op een modderschuit. Dus haal je bij je nieuwe beste vriendinnen een te gekke coupe én een mooie outfit, en koop je tussen neus en lippen door ook nog een cool item voor je interieur.

De kapsalon is gezellig betrokken bij de kledingzaak in de MAT.store. (Foto: Bob Awick)

Uithangbord

Conceptstore nieuwe stijl, zo zagen we die nog niet eerder in ’t Gooi. In de rekken bij Anne vooral Deense merken als MSCH Copenhagen, maar bijvoorbeeld ook het hippe Amsterdamse merk Another-Label. Maud werkt uitsluitend met duurzame en milieuvriendelijke producten. En natuurlijk zijn ze elkaars uithangbord, met goed haar en een toffe outfit.

 

 

 

 

Gooische Brink 63 – 17, Hilversum
Telefoon: 035-6227332
www.matstore.nl
@matstorehilversum

25 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.