Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Look Out mode: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. We liepen binnen bij Look Out mode, een winkel die (gelukkig ) vanuit Amsterdam naar Bussum is verhuisd!

Look Out

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

look out

(Foto: Bob Awick)

Vijftig jaar

Het werd hoog tijd dat wij Look Out mode in ons midden kregen! Je zou het niet zeggen, maar misschien ook weer wel: de winkel bestaat al een halve eeuw. En waarom je dat wél zou zeggen: vanwege de authentieke en doordachte collectie, de ouderwets goede service en misschien vooral vanwege de passie en ervaring van eigenaresse Annemarie, die overigens natuurlijk niet zélf al vijftig jaar in de winkel staat, maar deze twintig jaar geleden overnam van haar moeder.

Eigentijdse merken

Look Out was sinds 1972 gevestigd in de Utrechtsestraat en wie het logo van toen ziet, kan zich dat vast nog herinneren. Wat een zegen voor ’t Gooi dat Look Out met al z’n Amsterdamse hipheid nu op de Bussumse Huizerweg is neergestreken! Als iemand neus heeft voor eigentijdse merken en hoge kwaliteit is het Annemarie. Haar klanten komen er vaak speciaal voor; die voelen de kwaliteit van de stoffen, zien hoe goed iets gemaakt is en willen graag lang met hun kleding doen.

look out

(Foto: Bob Awick)

Meeverhuisd

Look Out biedt een verscheidenheid aan bijzondere merken en Annemarie ziet kans, met al haar ervaring en kennis, uit alle collecties net die pareltjes te vangen. Veel vaste klanten zijn meeverhuisd vanuit Amsterdam, of ze woonden hier al en zijn blij dat ze nu niet meer het centrum van de hoofdstad in hoeven. Van A naar B, grapt Annemarie dan, dat was een hele stap. Wat zijn wij blij dat ze die stap genomen heeft!

 

 

Hier vind je meer over Look Out mode:

Huizerweg 45, Bussum
Telefoon: 035-7859521
www.lookoutmode.nl
@lookoutmode

17 januari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.