Nieuws, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Lingeriewereld: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van conceptstore tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. We gingen op bezoek bij Lingeriewereld.

 

Lingeriewereld heeft voor ieder wat wils (Foto: Bob Awick)

Van AA tot K

Alles onder een dak op het gebied van lingerie, ondergoed, nachtkleding, homewear en bad- en strandkleding: dat is helemaal fijn als het een royaal dak is. Lingeriewereld heeft een ongelofelijk grote collectie. Prettig overzichtelijk geëtaleerd in de omvangrijke ruimte, om in alle rust te kunnen winkelen. “Er is hier echt voor elke vrouw wat wils,” verzekert bedrijfsleidster Jolanda ons, en daar is geen woord aan gelogen. Alleen al het brede aanbod bh’s, met cupmaten van AA tot K (!), onderschrijft deze aanbeveling.

Tweede Huid

We weten het eigenlijk allemaal: bij lingerie zijn de juiste pasvorm en maat erg belangrijk. Lingerie moet voelen als een tweede huid. “Als je iets nieuws wilt, zeggen we daarom altijd: kom langs en probeer het uit. Wij kunnen daar desgewenst bij adviseren. Als je weet wat goed past en wat je hebben wilt, kun je het daarna ook altijd online bij ons bestellen.”

Jolanda en Sylvia (Foto: Bob Awick)

Opgeleide Medewerksters

Lingeriewereld heeft een keur aan merken in diverse prijsklassen, zoals After Eden, Triumph, Conturelle, Felina, Lisca, Sloggi en Ten Cate. In de winkel hangt het nieuwste van het nieuwste, zoals bh’s van gerecycled materiaal en bh’s met memory foam, materiaal dat zich door lichaamswarmte vormt naar de borst. Je moet het allemaal maar weten, en gelukkig doen de goed opgeleide medewerksters bij Lingeriewereld dat. Bovendien kun je alles lekker uitproberen: ruimte genoeg!

 

 

Gooische Brink 63-29, Hilversum
Telefoon: 085-8770362
www.lingeriewereld.nl

25 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.