Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Lila Lifestyle: Hotspot Spiegelstraat

Eindelijk weer open!

In de allereerste editie van Gooische TamTam Magazine stond de Bussumse Spiegelstraat in de rubriek Hotspots. In de 25ste editie van het magazine hebben we de winkels en horecazaken in deze gezellige straat én in de Herenstraat opnieuw in de spotlights gezet. De veelzijdigheid van dit winkelparadijs mét horeca is een heerlijke plek in ’t Gooi. Een van de hotspots in de Spiegelstraat is Lila Lifestyle, waar eigenaresse Anoushka ons verwelkomt.

 

Lila Lifestyle

Illustratie: Sascha Pijnaker

 

Lila Lifestyle

Anoushka. (Foto: Bob Awick)

Zestien jaar

Als er iemand is die de Spiegelstraat volwassen heeft zien worden, dan is het Anoushka wel. Twintig jaar geleden begon ze er met haar cadeauwinkel Lila, vernoemd naar haar dochter. Toen een paar jaar later het pand aan de overkant vrijkwam, dacht ze: nu of nooit, en ze begon de eerste kledingwinkel in de Spiegelstraat. Inmiddels is Lila Lifestyle al zestien jaar de favoriete winkel van een opmerkelijk trouwe, vaste klantenkring die zich nog altijd uitbreidt.

Op gevoel

En dat is ook niet gek, want voor fijne sieraden, mooie schoenen, een nieuwe tas en de vaak kleurrijke mode kan bijna elke vrouw wel slagen bij Anoushka. De inkoop doet ze op gevoel, samen met haar rechterhand Odette. “We vragen ons altijd af ‘wie van onze klanten zien we dit dragen?’ en zo visualiseren we en nemen we de beslissing het wel of niet in te kopen. We jagen geen trends na; we vinden het juist leuk om op een creatieve manier te mixen en matchen,” zegt Anoushka.

Lila Lifestyle

(Foto: Bob Awick)

Oprecht advies

Misschien is het geheim achter het succes van de winkel wel het oprechte advies. “Het is leuk als iets prachtig staat en vriendinnen dan vragen: ‘Waar heb je dat vandaan?’ Maar het belangrijkste is dat je je er zélf goed in voelt, want dat straal je uit. Dat zien wij meteen.” En juist voor dat advies komen klanten steeds weer terug bij Lila Lifestyle, al zestien jaar.

 

 

 

 

Hier vind je meer over Lila Lifestyle:

Spiegelstraat 34, Bussum
Telefoon: 06-11018127
@lila.lifestyle_
Facebook

14 januari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.