Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam, Uitgaan

Knus: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We liepen binnen bij Knus.

Knus

 

Knus

Robert en Ingrid (Foto: Bob Awick)

Huiskamer

Over Knus kunnen we kort zijn: stap binnen en je begrijpt het. Niet alleen de naam, maar ook waarom mensen hier graag komen. De zaak is verrassend groot, maar voelt als een –  inderdaad knusse – huiskamer, met vintage vloerkleden op de grond en passende decoraties aan de muren; je kijkt er je ogen uit. Wat het vooral gezellig maakt is het warme welkom van Robert en Ingrid, de eigenaren van Knus.

Een handomdraai

Robert zet in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel, terwijl Ingrid de gasten bedient. Aan een vaste kaart doen ze liever niet: als je zin hebt in Spaanse tapas wordt er spontaan een ‘fiesta’ georganiseerd, voel je meer voor een vega maaltijd of alleen maar een gezond sapje, dan is dat ook zo geregeld. “Nee verkopen we niet, alles kan naar wens en op maat bereid worden,” verzekert Ingrid ons. Zin in een feestje of op zoek naar een locatie voor een bedrijfsetentje? Knus is the place to be.

Knus

(Foto: Bob Awick)

Gastvrijheid

En anders laat je Robert (en Ingrid) gewoon langskomen, want cateren kunnen ze als de beste. Winkeliers uit de Spiegelstraat komen graag langs om een praatje te maken, koffie te halen of een lunch te scoren. “We vinden het belangrijk om een verbindende factor te zijn en contact te hebben met onze buurtgenoten,” zegt Robert. En dat lukt prima, want dankzij hun gastvrijheid voelt iedereen zich thuis bij Knus.

 

 

 

Hier vind je meer over Knus:

Spiegelstraat 9, Bussum
Telefoon: 06-17174284
www.knusbussum.nl
@knusbussum

29 december 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.