Nieuws, Ondernemen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Keukenleven: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij Keukenleven.

 

Keukenleven

Keukenleven

Carl-Hans (Foto: Bob Awick)

Grote hit

Dertig jaar geleden stond Carl-hans Boomsma van Keukenleven aan de wieg van een interieurstroming die nooit meer is verdwenen: hij was het die bedacht dat de keuken geen ruimte op zich hoeft te zijn, maar onderdeel van het geheel. “Dat vergde een heel andere manier van denken. We gooiden het roer helemaal om, zeiden: sloop die muur en maak van de keuken het warm kloppend hart van het huis.” Het werd een grote hit, waardoor Keukenleven, dat geldt als een van de voorlopers, ijzersterk op de kaart kwam te staan.

Handtekening

De veelzijdige en creatieve Carl-hans heeft er z’n handen vol aan en geniet nog steeds met volle teugen van het harde werken. In veel huizen in ‘groot-Randstad’ is zijn handtekening terug te vinden. “Het begint vaak met de keuken; die biedt dan aanleiding tot verdere veranderingen die weer veel invloed hebben op de rest van de indeling, omdat de keuken vaak een dominante positie inneemt in het huis.”

Keukenleven

(Foto: Bob Awick)

Sparren

Met zijn jarenlange (bouwkundige) ervaring en indrukwekkende kennis op het gebied van materialen kan Carl-hans een prettig totaalplaatje aanbieden aan de klant: van de eerste bouwtekening tot het laatste handgreepje. Het allerleukste daarbij vindt hij de interactie met de klant, waarbij hij een beetje sparren niet uit de weg gaat. Maar vooral: goed luisteren, ook tussen de regels door. En dan die wensen vertalen, eerst op papier en uiteindelijk in de praktijk.

 

 

 

Hier vind je meer over Keukenleven:

Spiegelstraat 16, Bussum
Telefoon: 035-6936622
www.keukenleven.com
@keukenleven

 

29 december 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.