Agenda, Nieuws, Shoppen

Kerstmarkten in Bussum en de Vesting

Komend weekend kun je weer volop genieten op de kerstmarkten in Bussum en Naarden-Vesting. De ondernemers hebben dit jaar flink uitgepakt!

Zaterdag in Naarden-Vesting

kerstmarkt-naardenIn de Vesting zijn van 13 tot 21 uur alle winkels in kerstsfeer. Op de kerstmarkt kun je genieten van muzikale optredens en een lekker hapje en drankje. Vergeet vooral niet bij Ruijsdael Het Hoekje de wintereditie van Gooische Tam Tam Magazine op te halen! Van ongeveer 17.30 tot 18.15 uur is er een kerstoptocht met echte dieren, van de Grote Kerk naar het Ruijsdaelplein. Aansluitend is er tot 19 uur een sing-along met kerstliedjes. Gezelligheid kent geen tijd!

Zaterdag kerstmarkt Bussum

avond-kerstmarktZaterdag is er een heerlijke avond-kerstmarkt in het centrum: de Kapelstraat, Havenstraat, Wilhelminaplantsoen, Nassaulaan, Nassaustraat, Veerstraat, Veerplein en Julianaplein vieren feest. Van 16 tot 22 uur zijn er kramen, is er live-muziek en bovendien zijn de winkels tot laat open. Ideaal dus op kerstinkopen te doen. De Nassaulaan is in de wintereditie van Gooische Tam Tam Magazine de ‘Hotspot’ en bij de volgende winkels ligt er – vers van de pers – een gratis exemplaar voor je klaar: Denim Plus, Kort Shoes, Pulls, Marc Edwards, Konijn Herenmode, Intertoys Den Uyl, Optique Hueber, Boekhandel LOS, Het Gooise Land op de Landstraat en bij Brasserie Drusius!

Zondag kerstmarkt Spiegelstraat Bussum

kerstmarkt Spiegelstraat

Zondag is de traditionele kerstmarkt op de Spiegelstraat, waar tegenwoordig mensen vanuit het hele Gooi op af komen. Niet verwonderlijk, want met meer dan vijftig kramen is het aanbod heel gevarieerd. Bovendien is de sfeer altijd goed! Een levende kerststal, live muziek, glühwein van de Bussumsche Wijnkoopery, veel arts & crafts en streekproducten en bovendien: lekker eten. Menno Valk van Restaurant Faulk uit de Herenstraat biedt culinaire versnaperingen op hoog niveau, terwijl de Spiegelkamer ervoor zorgt dat ook de kids lekkere hapjes kunnen krijgen. Bijkomen kan op het heerlijke winterterras van Café De Koperen Kraan. Ook op de Spiegelstraat kun je in diverse winkels en bij verschillende kramen een gratis exemplaar van Gooische Tam Tam december verkrijgen! De Kerstmarkt op de Spiegelstraat is van 12 tot 18 uur.

 

 

7 december 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.