Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

KAET: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij KAET.

KAET

 

KAET

Kirsten met Saskia, Donna, Luna en Dievertje. (Foto: Brechje Deen)

Buurtcafé

Eerlijk, eigengereid en origineel: zo omschrijft KAET zichzelf. Klopt als een bus, maar we kunnen nog wel wat meer typeringen bedenken die passen bij deze fijne winkel. Kirsten Bakker startte acht jaar geleden met haar boetiek in de Spiegelstraat, met aanvankelijk de focus op een jongere, modebewuste doelgroep. Die is hier dan ook kind aan huis, want het is bij Kirsten en haar team altijd gezellig: “We zijn soms net het buurtcafé.”

Complete outfit

Inmiddels is de leeftijd van de doelgroep flink opgerekt, want de hippe hoofdstedelijke stijl past ook de moeders en hun vriendinnen, en zelfs de grootouders; eigenlijk past die ons allemaal. Nu, na acht jaar, kiest KAET voor een nieuwe weg; nog steeds hip en happening, maar duurzaamheid is inmiddels een belangrijke en heel nadrukkelijke leidraad geworden bij de inkoop. Bovendien kun je bij KAET tegenwoordig terecht voor een complete outfit, dus óók schoenen, óók sieraden en óók een goede tas.

KAET

(Foto: Willemijn van der Eijk)

Pareltjes

En er verschijnen steeds meer leuke cadeautjes en home interior items in de winkel. Handig, dan ben je in een keer klaar. Je hoeft niet bang te zijn dat heel Bussum in hetzelfde loopt, want van de pareltjes wordt bijvoorbeeld heel bewust een klein aantal ingekocht. Vaste klanten weten het echter en vragen of ze een berichtje krijgen als er iets bijzonders gearriveerd is. Maar meestal zijn ze vanzelf al binnen gewandeld, want dat verveelt nooit bij deze gastvrije en gezellige winkel!

 

 

Hier vind je meer over KAET:

Spiegelstraat 9a, Bussum
Mail: info@kaet.nl
www.kaetbussum.nl
@kaetbussum

29 januari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.