Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Jacq.: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Zoals Jacq., de winkel van Jacqueline Bitter. Wat een heerlijke place to be!

Jacq.

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

jacq

(Foto: Bob Awick)

Grootste droom

Een eigen winkel; dat was al sinds de middelbare school de grootste wens van Jacqueline Bitter. Met het openen van Jacq. heeft ze drieënhalf jaar geleden haar grootste droom waargemaakt en het is haar op het lijf geschreven. Als je binnenkomt, heb je het gevoel dat je bij haar thuis komt, met een gezellige tafel waar je kunt aanschuiven voor koffie en thee en een praatje. En als je rondkijkt, zie je het mooie servies dat ze altijd meeneemt uit Spanje, de kunst aan de muur van klant en kunstenaar Frouk, de leukste accessoires en… heel veel geweldige kleding.

Struinen

Je vindt bij Jacq. een heel uitgebreide collectie Lois, Gustav, Corel, POM Amsterdam, de prachtige zijden kaftans en jurken van het Deense Cofur, het Nederlandse JcSophie, Trezz, YAYA, sieraden van MIAB: er is voor iedereen wat. “Voor elke beurs heb ik een mooie outfit en bijzondere accessoires,” verzekert Jacq ons. Alle merken hangen door elkaar, dus je kunt er heerlijk struinen. En passen.

jacq

(Foto: Bob Awick)

De huiskamer van Jacq

“Het leuke is dat de klantengroep heel divers is. Van twintigers tot zeventig plus; het is net zo’n mix als wat er in de winkel hangt. Iedereen moet zich welkom voelen.”Jacqueline is blij met haar beslissing: “Elke keer als ik hier binnenkom denk ik: wat heb ik toch een prachtige winkel!” Wij zijn minstens zo blij, want als je in de huiskamer van Jacq. bent geweest, ga je vrolijk de deur uit.

 

Hier vind je meer over Jacq.:

Marktstraat 23, Naarden-Vesting
Telefoon: 06-25304124
@jacqnaarden

30 juli 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.