Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Ivy Office: Hotspot Gijsbrecht

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Wij stapten eens binnen bij Ivy Office: wat is daar allemaal te doen?

ivy office

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

ivy officeBuurvrouwen

Jella en Marcella waren ooit buurvrouwen in Blaricum en vonden elkaar in hun ambitie en ondernemingszin. Marcella, met een achtergrond in financiën en onroerend goed, liep al jaren met het idee om een gezamenlijke ruimte voor ondernemers te beginnen. Jella, die de Hogere Hotelschool had gedaan, was minstens zo enthousiast over dit idee. Met veel brainstormen kreeg het concept voor Ivy Office contouren.

Ideale werkplek

Een fijne en gastvrije plek, waar je als ondernemer, young professional of buurtbewoner graag wilt zijn. Dat komt niet in de laatste plaats door het mooie interieur, een weloverwogen keuze van hoogwaardige interieurmerken (diverse items zijn bovendien te koop), het natuurlijke kleurgebruik en de geweldige akoestiek. Het is de ideale plek om te werken, om zonder afleiding achter je laptop te zitten, een privégesprek te voeren of online meeting te hebben een vergadering te houden of zelfs een workshop te geven.

Ivy office

(Foto: Bob Awick)

Perfecte service

Je bereikt Ivy Office makkelijk te voet of met de fiets en kunt eenvoudig per uur en soms zelfs per half uur boeken. Je zit niet meteen vast aan een abonnement of contract (al mag dat natuurlijk wel). Bovendien gaat dat boeken heel eenvoudig, zonder ingewikkeld papierwerk. Het serviceniveau is heel hoog: er is razendsnel internet, er zijn whiteboards beschikbaar, de hostess verzorgt desgewenst een fijne lunch uit de eigen bakery en er is altijd geweldige koffie!

 

 

Hier vind je meer over Ivy Office:

Gijsbrecht van Amstelstraat 213, Hilversum
Telefoon: 06 10365229
www.ivyoffice.nl
@ivyofficehilversum

26 oktober 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.