Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Image & Style: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Salon Image & Style kunnen recent aan het rijtje toevoegen. Tijd om een bezoekje te brengen!

Salon image en style

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

iamge and style

(Foto: Bob Awick)

Nieuwe locatie

Toen ze heel jong was, zei iedereen altijd: “Jij begint vast een eigen bedrijf!” De creatieve Martine Kiel was daar vaak wat verbaasd over, maar ondertussen had ze de naam Image & Style al verzonnen op haar 23ste. Niet veel later startte ze inderdaad haar eigen bedrijf; in eerste instantie op de Herenstraat. Na precies twintig jaar verhuisde de zaak naar deze grote zichtlocatie op de Huizerweg: een droom werd werkelijkheid.

Vrienden

Image & Style is een kapsalon met een groot en vooral heel trouw team en, ook niet onbelangrijk: een minstens zo trouwe klantenkring. “Het zijn soms bijna vrienden geworden,” lacht Martine. “Ze zeggen zelfs wel eens: vrijdag zien we elkaar in Goesting en zaterdag hier.” Het meest interessant – en moeilijkste – aan het kappersvak is de kleurenleer, dus daar heeft Martine zich grondig in verdiept. Ze werkt met Italiaanse producten, omdat die in haar optiek de mooiste kleuren geven. Inmiddels is ze er zó goed in dat ze door die merken wordt ingehuurd om trainingen te geven. Maar gelukkig is ze voornamelijk te vinden in haar eigen salon in Bussum.

image and style

(Foto: Bob Awick)

Milieuvriendelijke producten

Hoge kwaliteit dus, maar wel met een lage drempel: dat is precies wat Martine wil. Daarom verkoopt ze ook wat accessoires, zodat iedereen gewoon gezellig kan binnenstappen. Koffie of thee is er altijd! Er worden bij Image & Style maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke producten gebruikt, ook weer van hoge kwaliteit. En waar Martine ons hart helemaal mee verovert: elke vrijdagochtend verzorgt ze de kapsels van de bewoners van het Rosa Spierhuis, op locatie.

 

 

Hier vind je meer over Image & Style:

Huizerweg 76, Bussum
Telefoon: 035-6213160
www.image-style.nl
@imageandstylebussum

20 januari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.