Shoppen

Ills Lingerie: hotspot op de Huizerweg in Bussum

‘Als je beha maar goed zit.’ Dat weten de meeste vrouwen wel, maar dat zoiets afhankelijk is van zo’n 45 onderdelen – want daaruit bestaat een kwaliteitsbeha – wisten we dan weer niet.

De medewerksters van Ills Lingerie vallen ons niet per se lastig met die kennis, maar kunnen daardoor wel de beste beha adviseren. Net iets hoger, net iets lager, de bandjes meer naar binnen of juist niet, en dan hebben we het nog niet eens over de maat en de cup.

Regiofunctie

Vrouwen met een bepaalde borstproblematiek kunnen bij Ills terecht voor prothesebeha’s en losse protheses; alle medewerksters zijn er speciaal voor opgeleid. Op dat gebied heeft Ills een royale regiofunctie. Dit komt overigens niet alleen door de kennis van zaken, maar ook door het advies dat je krijgt en de service die hier zo gewoon wordt gevonden.

Ills Lingerie

Ingrid Kramer

Behalve beha’s biedt Ills een enorme collectie nachtmode, loungewear, yogakleding en badmode. Het aanbod verraadt de wérkelijke interesse in de klant; het is niet alleen mooi, maar er is over nagedacht. Nachtkleding van uitsluitend natuurlijke materialen (want we slapen toch het lekkerst in katoen of zijde), een ‘doorknoopje’ omdat dat zo handig is bij een ziekenhuisinfuus, figuurcorrigerende lingerie omdat we daar zo blij van worden, sportbeha’s die fijn zitten en supersexy lingerie zodat we daarvoor gewoon in Bussum terechtkunnen. En, hoort zegt het voort, Ills verkoopt tegenwoordig behalve Oroblu óók Falke.

Ills Lingerie, Huizerweg 27a, Bussum. Telefoon: 035-6912848.
www.ills.nl

23 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.