Kinderen, Nieuws

Gooische hotspots voor kids: Yukkies Store in Laren

Er zijn van die winkels waar je humeur vreselijk van opknapt. Nu denk je wellicht niet meteen aan een kinderkledingwinkel, tot je binnenloopt bij Yukkies Store in Laren. Hier ga je namelijk niet alleen met een beeldig aangekleed kind, maar ook met een goed humeur de deur uit.

Doordachte Gooische mix

Bij Marc en Elsa Rootinck is er altijd tijd voor een dolletje, maar tegelijkertijd hebben ze enorm veel verstand van zaken. Dat zie je aan de geweldige collectie, die bestaat uit een doordachte Gooische mix van klassiek en trendy.

Vooral dat laatste is het melden waard, want als íemand een oog heeft voor trends, is het Elsa. Inkopers van grote warenhuizen kijken altijd met een schuin oog naar de verrichtingen van Yukkies Storen, omdat ze daar feilloos de trends te pakken hebben. En topmerken als Calvin Klein, Stone Island, Billieblush, Il Gufo en nog veel meer.

Loopfiets

“Je hoeft dus niet naar de Bijenkorf, want wij hebben meer voorraad”, roept Marc, die ondertussen een loopfiets in elkaar aan het knutselen is. Een loopfiets? Ja, want bij Yukkies vind je ook nog eens bijzonder speelgoed, leuke accessoires, schattige knuffels en kleine cadeautjes. Zoals die waanzinnige onverwoestbare autootjes van Playforever bijvoorbeeld.
De loopfiets is stiekem ook een beetje voor kleine Sarah, het eerste kleinkind van het stel. Yukkies zit al bijna 25 jaar in Laren en hopelijk blijft dat nog minstens 25 jaar zo, omdat we een goed humeur allemaal wel kunnen gebruiken.

Yukkies Store, Nieuweweg 3, Laren. Telefoon: 035-5380877. www.yukkiesonline.nl

 

14 april 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.