Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Hotspots in Laren: Light & Design

De Larense Naarderstraat heeft veel te bieden. Kunst, boeken, herenschoenen, tuinmeubilair, jazzmuziek, Japanse snacks, pluche knuffels, lampen, tosti’s, pizza’s, tapijt en gordijnen. En je kunt er bovendien tanken. In de serie Hotspots op de Naarderstraat: Light & Design.


En toen was er licht in Laren. Half maart 2018 opende Light & Design op de Naarderstraat. Nieuw is de winkel niet. Janard Stroetinga begon ruim twintig jaar geleden al met de lichtspeciaalzaak in Hilversum. De verhuizing heeft vooral te maken met een betere bereikbaarheid. Stiekem vinden Janard en zijn collega Bob het echter ook enorm gezellig in de ondernemende straat in Laren.

Lichtplan

Hun kennis en kunde op het gebied van verlichting dwingt respect af. Het draait voor hen overigens niet alleen om design, hoewel je wat dat betreft bij Light & Design je hart kunt ophalen. Met topmerken als Jacco Maris, Kevin Reilly, Brand van Egmond en – sinds kort – het adembenemende Tsjechische Lasvit vind je hier het mooiste van het beste. Minstens zo belangrijk zijn de technische vaardigheden waarover beide heren beschikken, plus de deskundigheid als het gaat om het integreren van verlichting in de architectuur van de woning, en het maken van een lichtplan.

Installatie en onderhoud

Bob en Janard (foto: Willemijn van der Eijk)

Basisverlichting, accent verlichting, sfeerlicht, leeslicht, geïntegreerd licht in muren en wanden, het uitlichten van kunst: bij Light & Design kunnen ze je er alles over vertellen en het desgewenst voor je uittekenen. Ook installatie en onderhoud zit in het dienstenpakket van het uiterst klantvriendelijke Light & Design. Niet verwonderlijk dat zowel de particuliere als zakelijke klant vanuit het hele land de weg naar deze verlichtingsspecialist allang heeft gevonden, maar het is wel handig te weten dat die weg nu naar Laren leidt.

Light & Design, Naarderstraat 31, Laren. Telefoon: 035-6230026. www.lightendesign.nl

28 mei 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.