Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Hotspots in Laren: Kerkhof Laren

Een van de oudste winkels op de Larense Naarderstraat is Kerkhof Laren. Wat honderd jaar geleden begon als de dorpswinkel in ijzerwaren is uitgegroeid tot een landelijke woonwinkel voor binnen en buiten.

Innovatief

Aan de markante gevel is te zien dat de Larense familie Van Den Brink haar afkomst niet verloochent. Op het rechtergedeelte van het pand staat nog steeds ‘Larensche IJzerhandel’. Je kunt nog steeds voor een klein technisch probleem terecht en ook op de buitengewone service en enorme vakkennis is niet ingeboet. Tegelijkertijd is het bedrijf innovatief en voortvarend, met inmiddels de derde generatie – in de persoon van Nilleke van den Brink – aan het roer.

Tuinmeubelshowroom

Kerkhof Laren staat bekend om de exclusieve en uitzonderlijk complete lijnen in hang- en sluitwerk. Particulieren komen er vanuit het hele land voor naar Laren. Net als designers en architecten, die de winkel gebruiken als showroom of om inspiratie op te doen voor projecten. Onder supervisie van verkoopleider Arnold van der Wal is de tuinmeubelshowroom weer ingericht met prachtige tuinmeubelen van merken zoals Dedon, Borek en Royal Botania.  Kerkhof Laren heeft een scherp oog voor nieuwe trends, zodat jonge opkomende merken hier eveneens een podium vinden. Nergens in Nederland brengt een showroom zo’n grote collectie buitenmeubelen bij elkaar.

Vipp Studio

De nieuwste aanwinst in de winkel is de Vipp Studio op de eerste verdieping, onlangs geopend door de Vipp CEO Jette Egelund. In de Studio vind je niet alleen de bekende, hoogwaardige ‘bins’, maar ook keuken- en badkameraccessoires.

Kerkhof Laren, Naarderstraat 12-14, Laren. Telefoon: 035-5395301. www.kerkhoflaren.nl

20 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.