Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Hotspots in Laren: autobedrijf Van Wees

Je vader kwam er al, jij komt er en straks laat je zoon z’n scootertje er volgieten. Het is fijn als sommige zaken alles bij het oude laten.

Wim is nooit weg

Autobedrijf Van Wees op de Larense Naarderstraat is zo’n zaak. De eigenaar heet Wim, en ook dat is al ruim vijftig jaar zo, en waarschijnlijk nog vijftig jaar, want bij Van Wees thuis heten de mannen gewoon Wim. Vader Wim komt nog dagelijks een kijkje nemen bij Wim en zoon Wim werkt in de weekenden mee. Noem gewoon iedereen Wim, dan zit je altijd goed. Behalve Dick natuurlijk, die al net zo vertrouwd is, want hij werkt er inmiddels achttien jaar.

Gunfactor

Of je er nou met de nieuwste Maserati of met je vierdehands Skoda komt, bij Van Wees is iedereen gelijk. Je kunt er je auto laten voltanken en gebruikmaken van de Washtec wasstraat: dat is de meest uitgebreide en er wordt biologisch afbreekbare zeep gebruikt. Ook voor een reparatie, bandenwissel of APK-keuring ben je er aan het juiste adres, iets wat nog steeds niet iedereen weet. Wim vindt dat wel prima: “Zó groot zijn we nou ook weer niet.” Hij is blij met de klandizie, want hij weet: het gaat om de gunfactor. Maar iedereen komt er graag vanwege de persoonlijke service, de gezelligheid, het babbeltje met Dick en ja, natuurlijk omdat je vader er ook al kwam.

Autobedrijf Van Wees, Naarderstraat 28, Laren. Telefoon: 035-5315810 www.autobedrijfvanwees.nl

19 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.