Nieuws, Shoppen

Hotspot: Nousha Laren

Nousha Laren

Foto: Willemijn van der Eijk

Als je een beetje narrig bent, moet je vooral bij Nousha Laren binnenlopen. Het blije hoofd van de naamgeefster van deze winkel, Anoushka, maakt dat je meteen vrolijk wordt. En anders doet haar collectie het wel.

Neuzen bij Nousha

‘Neuzen bij Nousha’ is voor veel mensen vaste prik: er hangt altijd wel iets nieuws. En mocht je het even niet vinden, ook niet getreurd. ‘Vrijblijvend en ongedwongen’ is de juiste omschrijving van de sfeer bij Nousha. Overigens is het wel een prestatie als je niet slaagt in deze fijne boetiek. Er hangen veel leuke (en vaak heel betaalbare!) merken, zoals Braez, b.young, Kaffe, Cotton Candy en bijvoorbeeld het nieuwe merk Zoso.

Nousha Laren

Anoushka. Foto: Willemijn van der Eijk

En wat te denken van de ruige leren jasjes van Gipsy, ook zo fijn. Anoushka koopt alles zelf in, zelfs tijdens vakanties houdt ze haar ogen open. Dus hangen er bijzondere merken uit St. Barth, Denemarken of Italië aan de rekken; merken die je nergens anders tegenkomt.

Koffie en hondenkoekjes

Anoushka heeft een ouderwets opschrijfboekje met klanten die gebeld willen worden als een bepaald merk of specifieke maat weer binnen is. Logisch, want het gaat meestal razendsnel.

Nousha is een buitenbeentje; door de manier van inkopen, de snelle wisseling van de collectie en misschien wel vooral door de manier waarop Anoushka en haar medewerksters met mensen omgaan. Een eerlijk advies. Hondenkoekjes bij de kassa. Latte macchiato of cappuccino van versgemalen bonen. En een blij hoofd.

 

Nousha Laren, Nieuweweg 17, Laren. Telefoon: 035-7851747. www.facebook.com/NoushaLaren

 

19 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.