Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en koffers

Foto: Willemijn van der Eijk

Omdat opa van Os als marinier vaak op reis was, begon oma van Os in 1929 een gezellig winkeltje met reisaccessoires en lederwaren. Inmiddels zijn we 31 winkels verder, waarvan er gelukkig ook een te vinden is in Laren.

Uitgebreide collectie

De oprechte en persoonlijke aandacht waarmee dit Rotterdamse familiebedrijf groot is geworden, vinden we terug in deze vestiging. Maar dat niet alleen: hier kom je natuurlijk voor tassen en koffers. Of je nou een clutch, een schoudertas, een herentas, een laptoptas, een rugzak, een reiskoffer, een handbagagekoffer, een aktetas of klein lederwaren zoekt; bij Van Os in Laren hebben ze een verrassend uitgebreide collectie.

Nieuwe ontdekkingen

Van Os tassen en koffers

Foto: Willemijn van der Eijk

De winkel is qua oppervlak misschien niet enorm groot, maar elk hoekje is benut, zodat er een enorme keuze is. Zonder dat je erdoor overweldigd wordt; een knap staaltje winkelindeling. Hierdoor doe je steeds weer een nieuwe ontdekking, want wát een prachtige merken en uitvoeringen vind je hier. Longchamp, Fred de la Bretoniere, Coach, Furla, Michael Kors, Shabbies, het duurzame Myomy, de handgemaakte tassen van Berthille – met leer van de leverancier van Hermès; de kenner herkent dat meteen.

Koffers van Tumi, Bric’s, Samsonite, Rimowa: het is nog maar een beknopte opsomming van al die heerlijkheid bij Van Os. Toch raak je er de draad niet kwijt, dankzij Beatrice en haar team, die precies aanvoelen of je even wilt rondkijken en genieten, of juist advies nodig hebt. Of een kopje koffie, of, eind van de middag, een glaasje prosecco. Zo doen we dat in Laren!

Van Os tassen en koffers, Brink 32, Laren. Telefoon: 0172-447579. www.vanostassenenkoffers.nl

16 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.