Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: Sisera

Sisera

Foto: Willemijn van der Eijk

Vertel de bescheiden Silvan niks over stoffen, ontwerpen en kwaliteit; haar hele familie zit in de mode. Het is haar met de paplepel ingegeven. Je kunt haar dan ook gerust een fashion-addict noemen. Stoffen moet je voelen en een pasvorm moet je ervaren, dus met online winkelen heeft ze helemaal niks.

Ander mens

“Er zit zoveel creativiteit, passie, vakmanschap en energie achter kwalitatieve mode, dat moet aan den lijve ervaren worden”, is haar mening. Daar hoort natuurlijk ook een goed advies en geweldige service bij, en dan is het plaatje bij Sisera helemaal rond. Soms onderschatten we wat kleding met je doet: de juiste broek, dat mooie jasje of die geweldige jurk: je voelt je meteen een ander mens. Sisera heeft een bijzonder kwalitatief merkenpakket met een fijne opbouw: van betaalbaar tot de wat luxere merken.

Sisera

Silvan (rechts) met team. Foto: Willemijn van der Eijk

Je kunt er terecht voor een joggingbroek, maar ook voor een avondjurk. En alles er tussenin. Silvan koopt breed in; de kans dat je in hetzelfde jurkje als je buurvrouw op een feest verschijnt, is vrij klein. Wellicht kunnen ze daarom bij Sisera op een grote vaste klantenkring rekenen; ook dagjesmensen komen er graag terug.

Opvoeden

Sisera stemt de merken en collectie natuurlijk af op de klantenkring, maar Silvan en haar medewerksters scheppen er ook lol in om hun klanten zo nu en dan een beetje ‘op te voeden’. Even uit de comfortzone om te ontdekken dat je een geweldige keuze hebt gemaakt. Dat is nog eens advies waar je wat aan hebt.

 

Sisera, Sint Jansstraat 7b/c, Laren. Telefoon: 035-5314932. www.sisera.nl

16 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.