Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: Nikole

Nikole Laren

Foto: Willemijn van der Eijk

Voor modeminnend Laren is Nicole van Nikole al decennialang een bekend gezicht, want ze werkte jarenlang in een andere modewinkel. Op een goede dag, een heel goede dag zullen we maar zeggen, begon ze voor zichzelf. Midden in de crisis en ook nog eens buiten het centrum, dan heb je spreekwoordelijke ballen.

Of gewoon kennis van zaken, want laten we eerlijk zijn: spannende winkels zitten altijd op een spannend plekje. Vanaf dag één zit de loop er dus goed in. Je komt hier in zo’n lekker ‘boetiekachtig’ sfeertje, waarbij je rustig even in de keuken een broek past als de paskamer toevallig bezet is. Of waar je door twee andere klanten wordt aangemoedigd om dat te leuke leren jasje te kopen, gewoon omdat je het verdiend hebt. Echt gebeurd. Je zal niet de eerste zijn die uitroept ‘dat doe ik normaal nooit!’.

Hippe vriendin

Bij Nikole voel je je meteen thuis: ze is die hippe vriendin met verstand van mode en stijl, en ook nog eens een kleerkast vol items die je gewoon kunt meenemen. Daarom durf je hier ook eens iets heel anders aan te trekken dan je eigenlijk gewend bent, om vervolgens te constateren dat dit toch heel goed bij je past.

Nicole laat twee keer per jaar een zijden collectie ontwerpen – slechts zes items in diverse kleuren – en dan geldt: op is op. Dat is zó snel dat mensen ervoor bellen. Wij gaan liever even langs. Vaak.

Nikole, Schoutenbosje 4, Laren. Telefoon: 035-5337007. www.facebook.com/nikolelaren2014

 

20 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.