Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: MOMO-Laren

MOMO-Laren

Foto Willemijn van der Eijk

MOMO-Laren is eigenlijk een liefdesverhaal, van een modemeisje met dertig jaar ervaring en een financiële man die niet langer tachtig uur in de week achter cijfers aan wilde zitten. En we weten allemaal: iets wat uit liefde ontstaat, is vaak de basis voor iets moois.


Aan één blik genoeg

MOMO-Laren Klaas en Antoinette

Foto: Willemijn van der Eijk

Antoinette en Klaas komen dagelijks uit Friesland naar Laren, waar ze een paar jaar geleden op de Brink zaten te brainstormen over dit concept en toen maar eens bij de makelaar binnenliepen. Gelukkig voor ons maakten de twee de ommezwaai en openden ze eind vorig jaar deze heerlijke winkel. Antoinette, van huis uit ook nog eens styliste, heeft aan één blik genoeg om precies de goede keuze voor je te maken uit de waanzinnige collectie die ze bij MOMO-Laren hebben. Behalve een fantastische outfit krijg je hier dus styling advies op de koop toe.

Maar gewoon even neuzen is ook altijd goed: niks hoeft, alles mag. Koffie, wijntje, even rondkijken? Die relaxte sfeer is nou juist een van de redenen dat ze deze winkel zijn begonnen. Net zoals zij dat zelf dagelijks doen, willen ze ook dat elke klant, al of niet met een aankoop, blij de deur uitgaat.

Friese gastvrijheid

Die Friese gastvrijheid doet het uitstekend in Laren, net als de exclusieve en vernieuwende merken die je elders niet vindt: Nikkie, Fifth House, Ibana, Les Tricots d’O etc… Ja, we hopen dat de twee nog jarenlang uit het hoge noorden naar Laren zullen blijven afdalen!

MOMO-Laren, Sint Jansstraat 3-5, Laren. Telefoon: 06 31907034 . www.momo-laren.nl

19 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.