Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: Legs Laren

Legs Laren

Foto: Willemijn van der Eijk

Judith van Legs

Judith (foto: Willemijn van der Eijk)

Iedere goede outfit begint bij een goede broek. Dat is de stellige overtuiging van Judith van Bodegom en zij kan het weten. Met Cambio als basis – bij Legs Laren vind je de grootste Cambio-collectie van Nederland! – is de kans op succes hier behoorlijk groot.

Pasvorm

Judith was ooit inkoper en zit al zó lang in de modewereld, dat ze precies weet waar Abraham de mosterd haalt. Of, in dit geval, waar Legs de meest bijzondere merken kan scoren. “Kijk, dit merk heeft een pasvorm als een huis!” Ze spreekt vol enthousiasme over de net gearriveerde collectie. Legs is een nieuwkomer in Laren en na een totale make-over van het interieur – met van die fijne, ruime paskamers! – heeft de winkel net het eerste seizoen achter de rug.

Leuk publiek

Toch heb je het gevoel alsof Legs Laren er altijd al geweest is. Ook Judith en haar medewerksters voelen zich als een vis in het water op de Nieuweweg. Opvallend vindt Judith het leuke en gezellige publiek. Inwoners van Laren en omgeving en dagjesmensen, jong en oud; met die steeds verrassende mix is elke dag een feest.

De merken doen vervolgens de rest. Cambio behoeft eigenlijk geen betoog, maar wat te denken van Sportalm, Steffen Schraut, Princess goes Hollywood, Phase Eight, Louis and Mia, Co.Exist en Frogbox? Allemaal merken die ervoor zorgen dat je zonder twijfel gaat slagen bij dat leuke Legs Laren.

Legs Laren, Nieuweweg 1a, Laren. Telefoon: 085-0492299. www.legs-laren.nl

20 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.