Nieuws, Shoppen

Hotspot in Laren: Marc Cain

Marc Cain Laren

foto Willemijn van der Eijk

Bij Gooische Tam Tam spreken we graag met ‘het gezicht’ van een winkel. Dan zit je bij Marc Cain meteen met zes vrouwen aan tafel, want Annique, Brigitte, Janny, Patty, Sandy en Xandra vormen een hecht team. Die gezellige saamhorigheid in de winkel voel je direct als je binnenkomt.

Mannen komen graag mee

Het is een grote zaak, die heel ver naar achteren doorloopt. Achterin is het fijn intiem, met ruime paskamers en een heerlijke koffietafel. De krant, herenbladen en koffie – mannen komen hier ook graag. De collectie is uitgebreid, er zijn diverse labels voor verschillende types en leeftijden. En voor elke gelegenheid vind je wel een goede outfit, waarbij de dames van Marc Cain sterren zijn in het cross-stylen: een pakje voor kantoor wordt met een andere blouse en andere schoenen ineens een geweldige uitgaansoutfit.

Comfort staat bij het merk hoog in het vaandel. Niet alleen als het gaat om de draagbaarheid, maar bijvoorbeeld ook qua onderhoud en stoffen. Je hoeft dus niet alles te laten stomen en basisstukken zijn reisbestendig, omdat ze niet kreuken. En: de kwaliteit is hoog, dus de kleding blijft heel lang goed. Als nieuw, durven we bijna te zeggen.

Marc Cain team Laren

Team Marc Cain (foto Willemijn van der Eijk)

Generatie op generatie

En toch blijf je terugkomen bij Marc Cain. Generatie op generatie. Dochters die eerst met hun moeder meekwamen, wandelen nu met hun eigen dochters binnen. En slagen, want Marc Cain heeft voor elk wat wils.

Marc Cain, Nieuweweg 11, Laren. Telefoon: 035 531 8489. www.facebook.com/marccain.laren.7 en www.instagram.com/marccain.laren

19 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.