Nieuws, Shoppen

Hotspot in Laren: Bloom Fashion

Vraag je je wel eens af wat al die dagjesmensen in Laren doen? Kijk dan maar eens naar de mode-hotspots! Zoals Bloom Fashion.

Bloom Fashion

Foto: Willemijn van der Eijk

Bloom Fashion is dubbel geluk, want het zijn twee winkels: Bloom Fashion en Bloom Jeans. Via een gezellige binnentuin zijn ze aan de achterzijde met elkaar verbonden, dus je kunt zó doorlopen. Bij Bloom Fashion leren we een nieuwe betekenis van ‘collectioneren’.

Perfecte outfits

Eigenaresse Petra is namelijk ongelofelijk goed in het samenstellen van de perfecte outfits. Hier kun je in paniek binnenrennen: ‘Ik heb straks een presentatie/receptie/etentje met mijn schoonouders/spannende date en heb niets om aan te trekken!’ en loop je iets later diepgelukkig weer naar buiten. Bij de samenstelling van de collectie koos Bloom Fashion voor merken die nog niet te vinden waren in Laren, van Ba&Sh en Vince tot Filippa K en Missoni. Toen het achterpand beschikbaar kwam, besloot het ondernemende echtpaar dat dit de ideale plek was voor jeans; ook iets waar Laren op zat te wachten.

Bloom Fashion

Foto: Willemijn van der Eijk

Alle soorten jeans

Robert-Paul kunnen we gerust de jeanskoning van Laren noemen; als hij eenmaal over dit onderwerp begint, is hij niet te houden. “Meestal is men gewend om net zo lang te passen tot een jeans goed zit, maar juist bij jeans is een goed advies enorm belangrijk. Als iemand binnenkomt, weet ik heel snel welk model bij die persoon past.” Er zijn bewust geen spiegels in de paskamers, want om goed te beoordelen, moet je eruit! Lopen, daglicht, een paar grote spiegels en de hulp van Robert-Paul, en je hebt de perfecte jeans te pakken!

Bloom Fashion, Nieuweweg 12/Klaaskampen 7, Laren. Telefoon: 035-5310158. www.bloomfashion.nl download de Bloom Fashion App!

 

15 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.