Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: VIDA

Mooie panden: Edwin en Eefje Spitsbaard zijn er dol op. Dus toen zij een keer langs de toen nog leegstaande Turfloods reden, keken ze elkaar meteen aan: “Hier!” Het was geen vooropgezet plan om VIDA in Naarden-Vesting te openen, maar de locatie schreeuwde er eigenlijk om. Twee jaar na de vestigingen in Hilversum en Amsterdam-Zuid – allebei gevestigd in indrukwekkende historische panden – werd in 2015 dus een VIDA in Naarden-Vesting geopend.

Dagvers

Edwin en Eefje houden vast aan wat goed is, dus behalve een mooie locatie zijn ook de andere pijlers van hun VIDA-concept in de vesting terug te vinden: een prachtig interieur, dagverse producten van hoogwaardige kwaliteit en een geweldige service. En vooral: een uniek stukje Spanje, de basis van het restaurant. Ze zijn dol op het land, de zuidelijke gemoedelijkheid, de aangename temperatuur en vooral: het eten.

Veel proeven

Zo kun je bij VIDA al die fameuze Spaanse specialiteiten krijgen, van calamares fritos tot chuletas de cordero en van queso y espinacas tot ensalada de espinacas en nog veel en veel meer. Dat is het fijne van tapas: je kunt er vooral véél proeven. Natuurlijk ook van het uitgebreid assortiment Spaanse bieren en wijnen. Zo krijg je bij VIDA meteen dat fijne vakantiegevoel, het hele jaar door. En, heel Spaans: de keuken is tot 22.30 uur open, in het weekend zelfs tot 23.30 uur. Viva VIDA!

VIDA, Nieuwe Haven 33, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035-2011878. www.vida.nl.

23 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.