Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: Vesting Hotel

Het Vesting Hotel, in het prachtig verbouwde pand van de voormalige secretarie van Naarden-Vesting, heeft volgens eigenaar Wachter Muller een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Het is de stadsherberg, de huiskamer van de vesting. Dat was de opzet vanaf de opening, ruim een jaar geleden, en het heeft goed uitgepakt.

Fijn ontbijt

Hier lopen kinderen uit de buurt met een kapotgevallen knie even binnen voor een pleister en een glaasje ranja, spreekt de zzp’er af met zijn klanten, hebben twee vriendinnen een lunch, komen toeristen op de koffie, drinken vrienden na het sporten een biertje en wordt de verjaardag van oma gevierd met een gezellig diner. Een goed bewaard geheim is het fijne ontbijt, waar kenners ‘van buitenaf’ voor omrijden voordat ze gaan werken. Het is immers een (boutique) hotel, dus ontbijten kun je er prima: doordeweeks al vanaf zeven uur.

Nieuwe chef

Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, is onlangs een nieuwe chef gestart: Andrew d’Ambrosi. Een New Yorker met Italiaanse roots die verliefd is geworden op Naarden- Vesting. Deze liefde zal vast en zeker doorwerken in de gerechten op de nieuwe kaart, met daarop veel streetfood volgens het shared dining-principe. Een wereldkeuken met schotels uit alle windstreken, in een sfeervolle ambiance, kom er maar eens om in een dorpsherberg!

Vesting Hotel, Raadhuisstraat 1, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035- 7852116. www.vestinghotel.nl

21 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.