Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: Passionata

Voor een van de eerste series van de Gooische Tam Tam Hotspots mochten we de ondernemende Chantal al eens interviewen. We schreven toen over haar enorme passie voor de Italiaanse keuken en vooral over haar onnavolgbare kooktalent. Die zaken zijn natuurlijk niet veranderd: bij Passionata kun je nog steeds terecht voor de allerheerlijkste Italiaanse catering.

Per ongeluk

Maar wij komen nu voor de horeca, die eigenlijk per ongeluk is ontstaan. Als je voorde vitrine vol Italiaanse – en tegenwoordig ook Mediterrane – heerlijkheden staat, kun je namelijk niet wachten. Je wilt zitten en genieten. Dat kan: er staan binnen zes tafeltjes, er is een klein barretje en met mooi weer kun je ook buiten terecht. Het is wel een kwestie van geluk hebben, want reserveren kan alleen tot 12.30 uur of met een groot gezelschap; daarna is het binnenwandelen en hopen dat er plek is.

Mediterraan

De open keuken en de grote vitrine waarin alle gerechten prachtig uitgestald staan, zorgen ervoor dat het water je in de mond loopt. Twaalf jaar geleden was Chantal de eerste met al haar Italiaanse lekkernijen. Iedereen keek de kat uit de boom en vroeg zich af of het wel zou gaan lukken. Ja dus, en niet zo’n beetje. Om zich te blijven onderscheiden, richt Chantal zich nu ook op de Mediterrane keuken. Bovendien is de gezondheidstrend niet aan Passionata voorbij gegaan: vegetarisch, veganistisch, glutenvrij: Chantal draait er haar hand niet voor om.

Passionata, Marktstraat 31, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035-6782416. www.passionata-naarden.nl

22 september 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.