Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: Cosa Cucina & Winebar

Het werd tijd, hoog tijd, dat Cosa naar het Gooi kwam. Natuurlijk is Baarn niet zo héél ver reizen, maar wij Gooiers willen dat soort zaken nou eenmaal hier en wel nu. We worden op onze wenken bediend, want in juli heeft Cosa in Naarden-Vesting zijn deuren geopend. Voor wie het nog niet kent: Cosa biedt authentiek Italiaans eten volgens het populaire shared dining-concept. Alles huisgemaakt en gegrild op houtskool.

 

 

Na-borrel

Daarnaast is Cosa een fijne (wijn)bar, waar je graag de borrel en hoogstwaarschijnlijk ook de na-borrel meepakt. Het gaat, behalve om het ongelofelijk lekkere eten, om de sfeer en het totaalplaatje waardoor Cosa in Baarn zo’n succes is geworden. Eigenaar Jasper Borggreven vindt het leuk en spannend dat er nu ook een vestiging in Naarden-Vesting is. “De Vesting is enorm in beweging en op horecagebied is er van alles te vinden. Met Cosa hopen we een mooie aanvulling te zijn.” De locatie heeft hij alvast mee: tegenover het oude stadhuis, naast de kerk.

Barry in Cosa

Barry Meijer zu Schlochtern is het gezicht van Cosa Naarden-Vesting. Een bekend gezicht, want om zich te ontwikkelen werkte hij als freelancer in diverse Gooische zaken, waaronder LA George, Het Hert, De Goede Gooier en Mauve. Het werd tijd voor een blijvertje, vond hij, iets waar hij met hart en ziel voor kon gaan.

Cosa Cucina & Winebar, Marktstraat 7, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035- 2031715. www.restaurantcosa.nl

11 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.