Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: Brasserie & Rotisserie Limes

Er zijn diverse terrassen in Naarden-Vesting en wij doen nooit aan beter-best, maar het beschutte terras van Limes, pal achter de Grote Kerk onder een enorme lindenboom, behoort wel tot, tja, misschien wel tot de mooiste van Nederland. Het plekje is vermaard en zelfs landelijk bekend, maar er schijnen nog steeds Gooiers te zijn die het gemist hebben. Ook binnen is het heerlijk toeven, dankzij de lichte, eigentijdse inrichting, de intieme sfeer en de prettige bediening.

Levenswerk

Limes is sinds vijf jaar het levenswerk van Paul en Hilde, die er hun ziel en zaligheid in leggen. Net als de koks overigens, die alles voor de ‘oldskool’ Franse keuken zelf maken. “Er komt weinig uit Siberië”, zoals Paul het typeert. De mayonaise, de sauzen, de frieten; de gedreven keukenbrigade onder leiding van Stefan bereidt het allemaal vers en ambachtelijk. Het team komt rustig een uurtje vóór werktijd om dat te realiseren. Bij Limes kun je terecht voor een gezellige borrel – alle wijnen worden ook per glas geschonken – een goed diner en in het weekend voor de lunch.

Walking dinner

De vele goede recensies op de diverse beoordelingssites liegen er niet om. Daarnaast is Limes ook nog eens een prima plek voor een feestje: je kunt er terecht met zo’n vijftig man voor bijvoorbeeld een walking dinner. Bij Limes ben je thuis bij Paul en Hilde; hier gelden geen strakke regels. Wat wel geldt: goed eten en veel gezelligheid.

Restaurant Limes, Cattenhagestraat 9, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035-8200930. www.restaurantlimes.nl

27 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.