Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: A-Fusion

Als je bij A-Fusion neerstrijkt voor een interview, is de eerste vraag: ‘Heb je honger?’ En dan: ‘Ja, natuurlijk heb je honger.’ Vervolgens veel Chinees geroep en gelach, in allerlei dialecten (wordt mij verteld) en niet veel later staat de tafel vol met hemelse Aziatische smaakexplosies. Dankzij een ijverige makelaar streek familie Lin een jaar geleden neer in Naarden-Vesting, terwijl er eigenlijk gezocht werd naar een locatie in Hilversum. Ze werden echter meteen verliefd op deze fijne plek.

Talenten

Het culinaire wonder Ronnie en zijn tweelingzus Wah zijn al bekend van Amsterdamse locaties New King (Ronnie) en A-Fusion (Wah), maar hebben met A-Fusion in Volendam en Naarden hun talenten gebundeld. En hoe. Mede dankzij de volledig Chinese keukenbrigade krijg je het gevoel dat je rechtstreeks in Azië bent beland. Het Kantonees, Mandarijn en Fuzhounees klinken door elkaar heen vanuit de keuken, maar culinair spreken ze dezelfde taal: die van heerlijkheden en topkwaliteit.

Gevarieerde kaart

“Het is een enorme vriendenkring geworden”, zegt bedrijfsleidster Michelle Wong trots. “Als we een nieuwe kaart hebben, komen ze allemaal proeven. Normaal gesproken scheiden Chinezen werk heel strikt van privé, maar deze brigade gaat zelfs met elkaar vissen.” Samen met de deels Nederlandse bediening spat de vrolijkheid en het enthousiasme er vanaf. Maar we komen natuurlijk vooral voor het eten. En dan zit je hier, met een enorm gevarieerde kaart vol zalige Aziatische hapjes, helemaal goed.

A-Fusion, Marktstraat 30, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035-3030108. www.naarden.a-fusion.nl

23 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.