Gezondheid, Nieuws, Wonen & Lifestyle

Hotspot Gooische Rimpels: Ontdek de BTL Emsella

Je kunt natuurlijk wel ingewikkeld doen, maar je kunt ook gewoon zeggen waar het op staat. Bij Gooische Rimpels in Hilversum, op het hoekje van de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Bosdrift, winden ze er geen doekjes om. De naam is een mooie kwinkslag. Bij de vrolijke cosmetisch arts drs. Lidy Knigge kun je terecht voor injectables en overige behandelingen, die voor een groot deel gericht zijn op het tegengaan van huidveroudering.

Bekkenbodemspieren

Maar wij komen nu voor iets heel anders: de BTL Emsella. Lidy is laaiend enthousiast over deze stoel, want dat is het, die in de Verenigde Staten al in menig kliniek is geplaatst. De BTL Emsella is een doorbraak op het gebied van het trainen van verslapte bekkenbodemspieren. Er gloort dus hoop op het gebied van incontinentie! Moeders die bevallen zijn, maar ook mensen die ouder worden: verslapte bekkenbodemspieren is een veel voorkomend probleem. Lidy: “Ik ben moeder van drie kinderen, ik weet uit ervaring waar dit over gaat. En ik weet ook dat er veel mensen, vooral vrouwen, te maken krijgen met incontinentie. Ik dacht dus: als dít werkt, is het absoluut zo baanbrekend als ze beloven.”

Volledig gekleed

De BTL Emsella is een stoel waarop je volledig gekleed gaat zitten – ook al zo’n voordeel. Elektromagnetische pulsen zorgen ervoor dat de spieren, die zo moeilijk te trainen zijn, aangespannen worden. Eén sessie zorgt voor maar liefst elfduizend contracties van de spieren. Lidy deed zelf een kuur, voordat ze tot de aanschaf van de stoel overging, en was overtuigd. Inmiddels heeft de behandeling met de stoel het leven van veel van haar klanten ingrijpend verbeterd. Ook hier windt ze geen doekjes om: “Het werkt.”

GOOISCHE RIMPELS, Bosdrift 50, Hilversum. Telefoon: 035-6312628. www.gooischerimpels.nl

10 november 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.