Kunst, Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Hotspots in Laren: Singer Museumshop

De Museumshop is een reden op zich om eens binnen te stappen in het prachtig verbouwde Singer Laren. Het grote assortiment van deze winkel is verrassend en onalledaags. Voor elk budget koop je hier een origineel cadeau of een bijzonder – vaak kunstzinnig – item. Van notitieblokjes met Wilde Zwanen tot een in brons gegoten Denker van Rodin, van tentoonstellingsaffiches tot en met art deco oorhangers of een Tiffany hanglamp: de keuze is enorm breed.

Vrijwilligers

De Museumshop van Singer Laren wordt gerund door vrijwilligers – overigens zijn ze nog op zoek naar versterking – onder de bezielende leiding van shopmanager Karen Kühbauch. Ze stelt het assortiment samen aan de hand van de collectie in het museum en denkt daarbij graag out of the box. Deze keer heeft ze zich laten inspireren door het impressionisme. Kunstenares Nora van Klingen heeft op basis van zeven schilderijen prachtige zeefdrukken op stof gemaakt. Het restant van de zeefdruk vormt de cadeautas.

Horeca

Wisselende exposities betekent dat het assortiment van de winkel steeds varieert. Dit maakt het elke keer de moeite waard om even binnen te lopen. Ook het horecagedeelte van Singer Laren is tegenwoordig vrij toegankelijk. Een kopje koffie of lunch in Villa De Wilde Zwanen en straks in de zomer een wit wijntje op het nieuwe terras: wij weten het wel.

Museumshop Singer Laren, Oude Drift 1, Laren. Telefoon: 035-5393952. www.singershop.nl

20 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.