Gezondheid, Nieuws

Get in shape: Hot Yoga Studio Gooi in Bussum

Hot Yoga Studio Gooi Hockeyen, schaatsen, skiën, golfen, steppen, roeien: er zijn weinig sporten die de sportieve Sharon Vreugdenhil níet heeft beoefend. Toen ze na een bloeiende carrière in de media besloot om voor zichzelf te beginnen, lag het voor de hand dat het te maken zou hebben met bewegen, sporten en een gezonde levensstijl. “Mijn broer nam me in die tijd mee naar een lesje Bikram yoga in Amsterdam en ik was meteen verkocht. In die tijd, zo’n zeven jaar geleden, was yoga in een warme ruimte nog niet zo bekend. En al helemaal niet in het Gooi.”

Klassieke yogahoudingen

En zo startte Sharon met Hot Yoga Studio Gooi in Bussum. Ze koos voor haar yogaschool voor Absolute Hot Yoga, een afgeleide van de Bikram-versie. “Met deze klassieke yogahoudingen is er iets meer aandacht voor buik en rug.” Ze volgde een opleiding tot gecertificeerd hot yogadocent bij Absolute Yoga op het Thaise eiland Koh Samui en heeft heel veel uiteenlopende workshops gedaan bij vooraanstaande yogaleraren in binnen- en buitenland.

Minister van yoga

Haar enorme passie voor yoga is inspirerend. Sharon kan eindeloos vertellen over de vele voordelen van hot yoga. “Het is een totale body workout met een geweldig effect op je houding, maar ook op je ademhalings-, hormoon-, zenuw- en immuunstelsel. Je ziet mensen veranderen, dat maak ik hier regelmatig mee. Ik zou er een boek over kunnen schrijven.” Als we in Nederland, net als in India, een minister van yoga zouden hebben, dan was Sharon vast naar Den Haag vertrokken. Maar gelukkig hebben wij haar gewoon hier in het Gooi!

 

Hot Yoga Studio Gooi, Comeniuslaan 10, Naarden. Telefoon: 06-46182202. www.hotyogastudiogooi.nl

 

2 juli 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.