Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Home Island Luxury Living: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Wij gingen  op onderzoek uit bij de interieurspecialisten van Home Island Luxury Living.

 

Home Island Luxury Living

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

home island

(Foto: Bob Awick)

Juiste keuzes

Zo eenvoudig is het niet om je huis in te richten op een manier dat je denkt ‘Dit is het, zo moet het zijn’. Er blijven bijna altijd twijfels en vragen. Wat is het dan fijn dat er bij Home Island Luxury Living interieurspecialisten voor je klaar staan, die creatief en professioneel adviseren en zorgen dat je de juiste keuzes maakt! Bij Home Island kun je te allen tijde binnenstappen om inspiratie op te doen.

Evenwicht & rust

Zo beschikt de winkel over een uitgebreid stoffenhuis en een eigen ontwerpstudio waar je aan de hand van 3D-tekeningen en mood-boards een idee kunt krijgen hoe je woning er in de toekomst uit kan gaan zien. De Home Island-specialisten Marcel en Astrid adviseren graag. “Een totaalconcept dus,” beaamt Marcel. “In de winkel zijn veel voorbeelden te vinden van wat Home Island Luxury Living te bieden heeft.” Astrid vult aan: “De basis is heel naturel, we zoeken altijd naar evenwicht en rust in de kleuren en materialen.”

home island

(Foto: Bob Awick)

Goede samenwerking

Er wordt hiervoor nauw samengewerkt met prachtige merken als Duran, Layer bij Adje (designverlichting), Keijser & Co, By Eve en DMF Interiors. Dankzij die goede samenwerking gaat ook de levering geheel conform planning en afspraak, iets wat veel stress weghaalt bij de klant. Wie bij Home Island in Bussum binnenloopt voelt zich dus al gauw thuis tussen al die prachtige items, doet ideeën en inspiratie op en denkt: ‘Dat wil ik ook!’ Marcel en Astrid staan klaar en heten iedere bezoeker van harte welkom. Ook de koffie staat klaar!

 

Hier vind je meer over Home Island Luxury Living:

Huizerweg 23, Bussum
Telefoon: 035-5234428
www.home-island.nl/luxury-lving-bussum
@home_island_interiors_luxury

5 januari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.