Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

HAZY conceptstore: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Eén daarvan is conceptstore HAZY. Hier kan je woonaccessoires scoren, kleding shoppen én  lekkere koffie halen; wat wil je nog meer?!

Hazy Conceptstore

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

hazy

(Foto: Bob Awick)

Overuren

We kunnen er kort over zijn: HAZY is Pauline en Pauline is HAZY. Dat is goed nieuws. Om te beginnen is Pauline zo iemand die eigenlijk niet stil kan zitten. Ook haar hoofd draait overuren. Voordat ze met de winkel begon, organiseerde ze bijvoorbeeld kinderfeestjes, had ze een eigen kookclub, rondde een HBO-opleiding voor kindercoach af, gaf ze interieuradviezen en oh ja, een blauwe maandag zat ze ook nog op de Hogere Hotelschool.

Pareltjes

Met HAZY vielen alle puzzelstukjes op een geweldige manier in elkaar: ze is gastvrij, houdt ervan om mensen in de watten te leggen, ze heeft een onnavolgbare smaak en stijl, ze houdt van kinderen en interieur, heeft oog voor kwaliteit én voor mooie producten. Bij HAZY vind je pareltjes: kleding voor vrouwen, kinderkleding, sieraden, woonaccessoires, kaarsen, boekjes en zelfs coffee to go en zelfgemaakte taart. Pauline koopt gewoon in wat ze leuk vindt en wat bij haar past. En het liefst unieke items die je eigenlijk nergens anders ziet; ze speurt voortdurend naar bijzondere merken.

hazy

(Foto: Bob Awick)

Trendsetter

We kennen HAZY al van de succesvolle winkel aan de Kerkstraat in Huizen en het is geen overbodige luxe dat er nu ook een vestiging in Bussum geopend is. Temeer omdat hier veel meer (opslag)ruimte is. Pauline volgt geen trends en dat is maar goed ook: ze is trendsettend genoeg van zichzelf. Ze heeft in de loop der jaren een eigen HAZY-stijl ontwikkeld en wat een geluk dat wij daar met z’n allen van kunnen genieten!

 

 

Hier vind je meer over HAZY conceptstore:

Huizerweg 50, Bussum
Telefoon: 06- 158 38 255
@hazy_conceptstore

16 januari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.