Kinderen, Nieuws

Haarspeldjes uit Bussum: een groot succes

De rubriek ‘Hotspots’ in het magazine van Gooische TamTam is altijd bedoeld geweest voor het midden- en kleinbedrijf. We selecteren hiervoor winkels en horeca-ondernemers binnen een bepaald thema, of in een straat of dorp. Dat hebben we nu in al onze nummers zo gedaan.  Maar: voor alles is een eerste keer. Want in deze rubriek een webwinkel over haarspeldjes zetten: dát hadden we vijf jaar geleden nooit geloofd.

‘Keukentafel-plan’

Toch hebben we, met veel plezier overigens, haarspeldjes.com een plek gegeven in de rubriek Hotspots voor kids. Want dit is een heel bijzondere webwinkel en bovendien: enorm Gooisch! Loura Ann Kooijman en Martin van Vugt uit Bussum hadden nooit kunnen bevroeden dat hun ‘keukentafel-plan’ van enkele jaren geleden zo’n enorme vlucht zou nemen.

Aanvullen

Loura Ann wilde destijds dolgraag iets voor zichzelf gaan doen. “We hadden twee dochters op dat moment en ik dacht: wat ik nou écht mis, zijn leuke haar-accessoires.” Dus begon ze met ontwerpen, terwijl Martin zich enthousiast boog over url’s, de techniek van een webshop, Facebook, AdWords en al die andere dingen waar je als creatief mens natuurlijk geen bal mee te maken wil hebben. “We vullen elkaar heel goed aan: ik ben van de strategie en de grote lijnen en Loura Ann is de creatief, de manager van het team en verantwoordelijk voor het productieproces. Zij let heel erg op de details.”

YourLittleMiss

Samen staan Loura Ann en Martin als een blok achter de belangrijkste filosofie van haarspeldjes.com en hun eigen label Your Little Miss: het gaat om kwaliteit, een goede prijs én om service. Om dat laatste staat het bedrijf bekend: de bestellingen worden bijvoorbeeld prachtig verpakt en ze krijgen geweldige recensies. Via de internationale website Yourlittlemiss.com worden de producten in steeds meer landen verkocht – Duitsland, Italië, Spanje, Ierland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland. En dat allemaal vanuit Bussum.

Prima stel

Het is dan wel een webshop, maar de relaties met de klanten zijn hecht. “Onze retouren zijn verwaarloosbaar. De hele klantreis moet goed zijn”, zegt Martin tevreden. Loura Ann kijkt hem wat glazig aan en is met haar gedachten alweer bij het volgende moodboard. Een prima stel.

www.Haarspeldjes.com en www.yourlittlemiss.com

 

7 april 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.